Afspraken – Huisartspraktijk Fellinger – Middelbeers
Ganzeakkers 3 5091 CR Middelbeers Tel:013-5142323
Header afbeelding

Afspraken

Wij zijn telefonisch bereikbaar (013-5142323) voor het maken van een afspraak tijdens onze openingstijden. De assistente kan een afspraak voor u maken bij dokter Fellinger (maandag, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag), dokter Dassen (maandag en woensdag) of één van de praktijkondersteuners. Voor bloedafname kunt u op maandagochtend, dinsdagochtend en woensdagochtend van 8-10 uur een afspraak maken.

Ook is het mogelijk online (via uw patiëntenportaal) een afspraak te maken voor het spreekuur van de huisarts of bloedafname.

Mocht u een visite willen aanvragen dan kunt u dit ook bij de assistente doen. Visites worden meestal aan het einde van de dag gedaan. Een visite is alleen voor patiënten die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen. Gezien de betere onderzoeksmogelijkheden geniet een afspraak op de praktijk de voorkeur.

Voor het telefonisch spreekuur (13.30-14.00 uur) is dokter Fellinger bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag. Dokter Dassen is bereikbaar op maandag en woensdag. Tijdens dit spreekuur kunt u terecht voor korte vragen en voor het bespreken van uitslagen met de dokter. Mocht u langere tijd nodig hebben, dan raden wij u aan een spreekuur-afspraak te maken. Lukt bellen tijdens het telefonisch spreekuur niet, dan kunt u ook een “terugbelafspraak” laten maken.

Bij de praktijkondersteuner Somatiek kunt u terecht op: dinsdag & vrijdag van 8-16.30 uur.

Bij de praktijkondersteuner GGZ kunt u terecht op: woensdag van 8-16.30 uur en donderdag van 8.00 – 12.00 uur.