Algemeen – Huisartspraktijk Fellinger – Middelbeers
Ganzeakkers 3 5091 CR Middelbeers Tel:013-5142323
Header afbeelding

Algemeen

Naast de reguliere huisartsenzorg en de zorg voor patiënten met een chronische aandoening (b.v. astma/COPD, diabetes, hypertensie) verzorgen wij ook uw medicatie. Onze praktijk beschikt namelijk over een eigen apotheek. Dit betekent dat u zowel voor incidentele medicatie als voor chronische medicatie bij ons terecht kunt. Bij dit laatste behoort ook het baxteren (= medicatie per dag op rol) tot de mogelijkheden.

In verband met de medicatie-veiligheid & bewaking, verzoeken wij u dan ook de medicatie zoveel mogelijk bij onze apotheek te halen.

Tevens kunt u op deze site uw herhaalrecepten doorgeven. Wij willen u vragen u herhaalrecepten wel 5 werkdagen van te voren te bestellen, aangezien wij de medicijnen 2x per week van onze groothandel geleverd krijgen. Op die manier kunnen wij er dan voor zorgen dat uw medicatie op tijd voor u klaar staat.

Ter ondersteuning van dokter Fellinger  en dokter Dassen zijn er in de praktijk ook praktijkondersteuners werkzaam. Rian is een gespecialiseerde verpleegkundige op het gebied van chronische aandoeningen (b.v. astma/COPD, diabetes, hypertensie). Ook voor het maken van uitstrijkjes (bevolkingsonderzoek), het uitspuiten van oren en het aanstippen van wratjes kunt u bij haar terecht. Daarnaast is Miranda bij ons werkzaam als GGZ verpleegkundige. Bij haar kunt u terecht voor psychische problemen, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Op deze website vindt u verder een formulier met betrekking tot reizigersvaccinaties. Patiënten die een buitenlandse reis gaan maken waarbij ze mogelijk vaccinaties nodig hebben kunnen dit invullen. Na het versturen van dit formulier neemt onze assistente contact met u op om een afspraak te maken voor de vaccinaties en de benodigde reisadviezen.